‘’Επίθεση’’ Δημοκρατίας και Διαφάνειας από την Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ

Με αφορμή τις συνεχείς καταγγελίες, που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας:

Για την διενέργεια εκλογών σε Ενώσεις σφραγίδες, "εν κρυπτώ και παραβύστω", με περιορισμένο και απόλυτα ελεγχόμενο αριθμό εγγεγραμμένων μελών, χωρίς να ενημερώνονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στην περιοχή, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες

Για εσκεμμένη ολιγωρία, που επιδεικνύουν Διοικητικά Συμβούλια ορισμένων Ενώσεων Στρατιωτικών, στην εγγραφή νέων μελών, ένα μήνα πριν τις εκλογές, προκειμένου τα νέα μέλη να μην συμμετέχουν με πλήρη δικαιώματα στις επικείμενες αρχαιρεσίες ανάδειξης, νέων Διοικητικών Συμβουλίων και αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία και να στερηθούν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), εν όψει των επικείμενων αρχαιρεσιών της 21ης Ιανουαρίου 2018 και σύμφωνα με το άρθρο 5 του Καταστατικού της, θα συνεχίσει να κάνει αποδεκτές όλες τις αιτήσεις εγγραφής νέων μελών, που θα κατατεθούν στην Γραμματεία της Ένωσης μέχρι και την ημέρα, πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να βρει όλους τους Στρατιωτικούς ενωμένους, έτσι ώστε να συνθέσουμε από κοινού, προτάσεις και ιδέες, που θα αναδείξουν τα προβλήματα μας αλλά και την γενικότερη προσφορά μας, στην τοπική κοινωνία. Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα αρχή. Και αρχή αποτελούν οι αξίες μας και τα ιδανικά μας. Αξίες της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, της ίσης αντιμετώπισης και των ίσων ευκαιριών για όλους, της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης.

Αξίες της διαφάνειας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατικής συμμετοχής.

Αξίες που μας ενώνουν.

Προχωράμε όλοι μαζί και υλοποιούμε τους στόχους μας.

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ