ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Συνεδρίου Αντιπροσώπων στη Λαμία είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατιωτικών EUROMIL Emmanuel Jacob.

Ο κ. Jacob απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για την θεσμική εκπροσώπηση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Στο περιθώριο του Συνεδρίου ο Πρόεδρος είχε επίσημες συνάντησεις με τον Αντιπεριφερειάρχη  Στερεάς Ελλάδας  κ. Ευθύμιο Καραΐσκο και με τον βουλευτή Φθιώτιδας κ. Μιχελή Αθανάσιο. Επίσης ξεναγήθηκε στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών με μέριμνα του πρώην Δημάρχου Δ. Λαμιέων κ. Κοτρωνιά Γεώργιου.

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 με τη συνοδεία αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων. Στη συνέχεια είχε επίσημες συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη και με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριο Βερβεσό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                                                     Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Επγός (ΥΔΚ)                                                                                      Λγος (ΠΖ)

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

εδώ

ή

στο Email:

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Υπόδειξη Θεμάτων

ή αποστείλετε Email στο

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφείτε στο Newletter μας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απο την ΠΟΜΕΝΣ
Για επιβεβαίωση ελέγξτε τα εισερχόμενα (ή ανεπιθύμητα) μηνύματά σας.
Joomla Extensions