Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του να πραγματοποιεί δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Στρατιωτικών και στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους, σας ενημερώνει ότι λειτουργεί:

Τράπεζα Αίματος με την επωνυμία  ‘’Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών’’ - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ και Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών (Αριθμός Μητρώου 14294).

Για την οργανωμένη, ευέλικτη και αποτελεσματική υλοποίησή της, η δράση αυτή διέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας Τράπεζας Αίματος Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, και την ευθύνη για την λειτουργία και διαχείριση της παρακαταθήκης των μονάδων αίματος της Τράπεζας, την έχει η Επιτροπή Αιμοδοσίας, η οποία απαρτίζεται από τους:

α. Νικόλαος Παναγιωτίδης  τηλ. 6983 503377 & 6987 332853

β. Παναγιώτης Τζανετόπουλος  τηλ.6931580688

γ. Νικόλαος Τριτάρης  τηλ.6983503010

δ. Αικατερίνη Κιουρτσίδου  τηλ.6983513068

Η ΠΟΜΕΝΣ, σε πλήρη σύμπνοια με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α), απευθύνει έκκληση σε όλους τους συνάδελφους να προσέλθουν στα Κέντρα  Αιμοδοσίας για να προσφέρουν το πολύτιμο αγαθό, το αίμα.

Η έκκληση αυτή γίνεται λόγω και της επιδημίας του COVID-19 (κορωνοϊου) στη χώρα μας και των εκτάκτων μέτρων που έχουν επιβληθεί, καθώς παρατηρείται δραματική έλλειψη αίματος σε όλα τα Κέντρα Αιμοδοσίας της χώρας μας.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας – Ε.ΚΕ.Α (www.ekea.gr), ενημερώνει ότι όλα τα Κέντρα Αιμοδοσίας έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, οι αιμοδοσίες είναι ασφαλείς και οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται σε ξεχωριστές πτέρυγες των Νοσοκομείων.

Πρόθεση της ΠΟΜΕΝΣ είναι η προσφορά αίματος στον συνάνθρωπο μας να συμβάλλει στην Εθνική προσπάθεια για να βγει η χώρα μας αλώβητη και με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Για να μη φτάσουμε στις δύσκολες αυτές στιγμές μαζί με τα θύματα του COVID-19 (κορωνοϊου) να θρηνούμε και θύματα όλων των ηλικιών από την έλλειψη αίματος, ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας.

Για τo Διοικητικό Συμβούλιο

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας - ΕΚΕΑ

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

εδώ

ή

στο Email:

Ενωμένοι πιο Δυνατοί!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΣΚΟΠΟΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. ιδρύθηκε το 2017 αποτελώντας τον θεσμικό εκπρόσωπο των εν ενεργεία σταρτιωτικών. Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η προστασία, διαφύλαξη, προαγωγή των συμφερόντων και των θεμελιωδών δικαιωμάτων κάθε στρατιωτικού καθώς και η συμβολή για ποιοτική-ποσοτική αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΟΡΑΜΑ

Όραμα της Ομοσπονδίας είναι να αποτελεί καθημερινά τον συνεργάτη και το στήριγμα όλων των εν ενργεία στελεχών, ανεξαρτήτου βαθμού και προέλευσης. Ζητούμενο για την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. είναι να αποτελεί σημείο αναφοράς, στην μακρά υπηρεσιακή πορεία των μονίμων στελεχών μέσα από τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος είναι η επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών, για την βελτίωση τόσο της οικογενειακής καθημερινότητας, όσο και της παραγωγικότητάς τους εντός της Υπηρεσίας. Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. δρα ως μια κοινή συνισταμένη, σαν μια οικογένεια, στην οποία κανείς δεν περισσεύει. Η ανταλλαγή απόψεων και η παρακολούθηση των εξελίξεων αποτελεί ζητούμενο για την Ομοσπονδία.

provlimatismoszip

Πείτε μας τον προβληματισμός ή αναδείξτε ένα θέμα.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή αποστείλετε email στο

xeriazip
 Γίνεται μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, δυναμώνονας τη φωνή της Ομοσπονδίας.