Αγαπητοί Συνάδελφοι, όπως η πλειοψηφία των συναδέλφων γνωρίζει, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ άλλων, υπάρχει η δυναμική ομάδα : Σελίδα Ενημέρωσης ΕΜΘ. Κατά το πρόσφατο παρελθόν μετά από προτροπή των διαχειριστών της ομάδας αυτής κ.κ. Ιωάννη Σπαράγγη - Αναπληρωτή Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπης ΕΦΚΑ για τις ΕΔ - ΣΑ και Δημήτρη Στάϊκου - Τομεάρχη ΕΜΘ ΠΟΜΕΝΣ και με ταχύτητη αντίδραση των συναδέλφων - μελών που συμμετέχουν στην εν λόγω σελίδα, ανέλαβαν τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό να εξυπηρετηθεί η ανάγκη δύο μικρών μαθητών στη Δράμα, για αγορά τάμπλετ.

Το ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ, αφουγκραζόμενο την ευγενή πρωτοβουλία των μελών της ομάδας Σελίδα Ενημέρωσης ΕΜΘ, προσέθεσε το λιθαράκι του συμβάλλοντας συμβολικά στην υλοποίηση αυτής της αξιέπαινης κίνησης. Αποτέλεσμα αυτής της άριστης συνεργασίας όλων των πλευρών, είναι δύο τάμπλετ και ένα χρηματικό ποσό που προσφέρθηκε εν όψει των εορτών στην οικογένεια του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αθανασίου Δράμας Άξια αναφοράς και συγχαρητηρίων η συμβολή του Ταμία της ΠΟΜΕΝΣ κ. Χρήστου Μασάνη, ο οποίος ανέλαβε το διαδικαστικό της παραγγελίας και της παράδοσης της συνολικής ευγενικής πράξης, στη Διευθύντρια του σχολείου κ. Αναστασία Αβράμη. Επισυνάπτεται Φωτογραφικό υλικό με όλα τα αποδεικτικά.

Δύναμη μας η συμμετοχή όλων!

Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο