Αγαπητοί Συνάδελφοι  - Κάτοικοι νησιών με εφαρμογή του Μ.Ι.

1. Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, ενημερώνουμε κατόπιν σχετικής επιστολής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.), τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στα νησιά για τα οποία έχει εφαρμογή το Μεταφορικό Ισοδύναμο, ότι θα πρέπει να προβούν σε ανανέωση – επικαιροποίηση της κάρτας τους, για το έτος 2021, προκειμένου να εξασφαλίσουν εκ νέου τη επιδότηση των μετακινήσεων – ταξιδιών τους (ακτοπλοϊκώς – αεροπορικώς).

2.  Συγκεκριμένα οι συνάδελφοι μας θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

ΒΗΜΑ 1ο : Μπαίνουμε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου   ( https://metaforikoisodynamo.gr/ ) και επιλέγουμε:  ‘’Είσοδος’’.

Οδηγούμαστε αυτόματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και πληκτρολογούμε τα στοιχεία μας με τους κωδικούς του TAXISΝΕΤ και στην συνέχεια επιλέγουμε ‘’Εξουσιοδότηση’’.

ΒΗΜΑ 2ο : Μεταφερόμαστε στην κεντρική σελίδα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, όπου μας ζητείται να κάνουμε επικαιροποίησητης της κάρτας για το έτος 2021 πατώντας στο εικονίδιο  που αναγράφει: “Επικαιροποίηση της Ωφελούμενης Μονάδας”, και τέλος επιλέγουμε “Ενημέρωση Ωφελούμενης Μονάδας”.

(https://metaforikoisodynamo.gr/files/ManualEpivates.pdf)

3.  Τέλος σας επισημαίνουμε την προσοχή ότι, για τις υπηρεσιακές σας μετακινήσεις με Φύλλο Πορείας, ΔΕΝ πρέπει να γίνεται η χρήση του Μεταφορικού Ισοδύναμου, έτσι ώστε να μπορείτε να αποζημιώνεστε από την υπηρεσία για το συνολικό αντίτιμο του εισιτηρίου σας.

4. Για περαιτέρω διευκρινήσεις σας καλούμε να απευθύνεστε στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ της περιοχής που υπηρετείτε.

5. Εισηγητής θέματος, Επχιας (ΠΖ), Αντωνόπουλος Νικόλαος τηλέφ. 6971601974.

6. Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983503377.

Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας