Η 25η Μαρτίου συμβολίζει τη σωτηρία των ανθρώπων από τη δουλεία και καθιερώθηκε η έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα του Έθνους μας, να εορτάζεται την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Η Επανάσταση των Ελλήνων που οδήγησε στην δημιουργία του ανεξάρτητου κράτους της Ελλάδος, θεμελίωσε και καλλιέργησε στη συνείδηση του λαού το Ελληνικό Έθνος.
Αποδίδουμε φόρο τιμής σε όλους αυτούς που με μακροχρόνιους αιματηρούς αγώνες, θυσιάζοντας περιουσίες και οικογένειες, όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι σε μία γιγάντια πολιτική δύναμη της εποχής εκείνης.
Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, ας συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας, γιατί η ενότητα και ο συνεχής αγώνας για Ελευθερία και Δικαιοσύνη αποτελούν τον προπομπό, για ένα καλύτερο μέλλον, για μια Ελλάδα που όλοι οραματιζόμαστε να έχουμε!!!
Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και σε όσους πιστεύουν στα ιδεώδη που πρεσβεύει το Ελληνικό Πνεύμα.
ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
για τα μέλη των Ενώσεων της ΠΟΜΕΝΣ
ΠΟΜΕΝΣ
Αρ.Μητρώου
14294
Διαβάστε τις Οδηγίες για την Αιμοδοσία
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ
Πείτε μας τον προβληματισμός ή αναδείξτε ένα θέμα.
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή αποστείλετε email στο
Η συμβολή όλων των συναδέλφων απαραίτητη
Γίνεται μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, δυναμώνονας τη φωνή της Ομοσπονδίας