ΘΕΜΑ: Κάλεσμα Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΣΕΡΡΩΝ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.)

Συνάδελφοι – μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, παρακαλούμε πολύ όπως δεχτείτε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την πρωτοβουλία σας.

Τέτοιες Πρωτοβουλίες που προάγουν το διάλογο και τη συλλογικότητα, αποτελούν για την Ομοσπονδία μας, ΣΗΜΑΙΑ διαφάνειας, συναίνεσης και παράδειγμα προς μίμηση.

Αγαπητοί συνάδελφοι της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ., οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ανάλογη πρωτοβουλία με τη δική σας- για να βρεθούμε σε κοινό τραπέζι διαλόγου και συνεννόησης με το σωματείο ΠΟΕΣ- είχαμε αιτηθεί κατά το παρελθόν από τον κ.ΥΕΘΑ και κ.ΑΝΥΕΘΑ, αλλά δυστυχώς δεν καρποφόρησε, αφού η πλευρά που δεν είχε την ίδια διάθεση, ήταν αυτή της ΠΟΕΣ.

Συνάδελφοι και συνοδοιπόροι, είναι δική μας η τιμή να βρεθούμε κοντά σας και να ανταλλάξουμε σκέψεις για υγιή προοπτική της θεσμικής μας εκπροσώπησης.

Ως Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. δηλώνουμε «θετικοί» σε όποια ημερομηνία δύναται να παρευρεθεί και η αντιπροσωπεία του σωματείου ΠΟΕΣ, ώστε να επιτευχθεί το εύλογο αίτημά σας για διάλογο στο ίδιο τραπέζι, την ίδια ημερομηνία.

Σε διαφορετική περίπτωση που η ΠΟΕΣ θα ακολουθήσει την ίδια στάση που ακολούθησε κατά το παρελθόν σε ανάλογο αίτημα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, σας βεβαιώνουμε ότι θα σας ενημερώσουμε προσεχώς για την ημερομηνία που θα γνωριστούμε από κοντά και θα συζητήσουμε τα πάντα.

Με ειλικρινή εκτίμηση στις υγιείς σας προθέσεις και στην θετική σας διάθεση.

Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ