logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, χαιρετίζει την υλοποίηση της κοινής υπουργικής απόφασης των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Υπουργείου Οικονομικών, περί της προσαύξησης του επιδόματος κινδύνου και ειδικών αποζημιώσεων που καταβάλλονται στο στρατιωτικό προσωπικό των ΕΔ και συγκεκριμένα με το ΦΕΚ 5770/Β/4-10-2023 στους χειριστές των εναέριων μέσων πυρόσβεσης (αεροπλάνων και ελικοπτέρων), ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου τους από την πολιτεία, υλοποιώντας την εξαγγελία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Δένδια, η οποία είχε ανακοινωθεί μετά το μοιραίο ατύχημα της 25ης Ιουλ. 2023 στην Κάρυστο, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια των χειριστών του Canadair CL-215, των αείμνηστων Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά και Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, εν ώρα καθήκοντος, δίνοντας με αυτοθυσία μάχη για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή.      

Ευελπιστούμε ότι στο άμεσο μέλλον θα δοθούν λύσεις, στα συσσωρευμένα χρόνια προβλήματα, που απασχολούν τον εργασιακό βίο, του συνόλου των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς, να προβούν έμπρακτα στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαιοσύνης στις τάξεις της εργασιακής ομάδας των Στρατιωτικών, που αποδεικνύει κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο,  την προσφορά τους προς την Πατρίδα και τους συνανθρώπους μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Κυριακάκης

Ανχης (ΕΜ)

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...