Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι εκ μέρους του ΚΚΕ κατατέθηκε τροπολογία στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης «Ρυθμίσεις μέριμνας προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας, Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις», σύμφωνα με την οποία προτείνεται η τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου για το συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις, έτσι ώστε να παρέχεται η δυνατότητα λειτουργίας πολλαπλών Ομοσπονδιών και μάλιστα με την πρωτοβουλία μόνο δυο πρωτοβαθμίων ενώσεων.

Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα και τις σκοπιμότητες που υποκρύπτονται πίσω από την κατάθεση αυτής της τροπολογίας και μάλιστα μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι προωθείται από το ΚΚΕ, ένα κόμμα που στο παρελθόν στήριξε τον υγιή και ακηδεμόνευτο συνδικαλισμό τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στα Σώματα Ασφαλείας.

Εκφράζουμε επομένως την έντονη διαμαρτυρία μας για την πρωτοβουλία που αν υιοθετηθεί το μόνο που θα επιτύχει είναι η διάσπαση του ενιαίου συνδικαλιστικού κινήματος στις Ένοπλες Δυνάμεις και άρα η αποδυνάμωσή του, ρίχνοντας νερό στο μύλο της κυβέρνησης και των γνωστών «νεροκουβαλητών» της.

Καλούμε την Ηγεσία του ΚΚΕ και προσωπικά τον ΓΓ της ΚE κ. Δημήτριο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ να αναλάβει πρωτοβουλία για την απόσυρσή της από τη συζήτηση και να μας καλέσει για ενημέρωση καθόσον μια τέτοια ρύθμιση βάλει ευθέως και το δικό μας συνδικαλιστικό κίνημα.

Δεν θα επιτρέψουμε, λοιπόν, «κερκόπορτες» σε ό,τι με αγώνες και θυσίες οικοδόμησαν οι πρωτεργάτες του συνδικαλισμού των ενστόλων που είχαν τύχει και της αμέριστης στήριξης του ΚΚΕ τα πέτρινα χρόνια της παρανομίας και των διωγμών τους. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα στο χώρο μας αλλά και η διασφάλιση εκ μέρους της πολιτείας των συνταγματικά κατοχυρωμένων μας δικαιωμάτων για ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα.

Οι Πρόεδροι

Π.Ο.ΑΣ.Υ. Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Ε.Α.Π.Σ. Π.Ε.Α.Λ.Σ. Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γεώργιος ΠΑΝΤΕΛΕΑΚΟΣ Φίλιππος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων ΡΩΤΑΣ Δημήτριος

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

εδώ

ή

στο Email:

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Υπόδειξη Θεμάτων

ή αποστείλετε Email στο

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφείτε στο Newletter μας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απο την ΠΟΜΕΝΣ
Για επιβεβαίωση ελέγξτε τα εισερχόμενα (ή ανεπιθύμητα) μηνύματά σας.
Joomla Extensions