logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στις 4 - 5 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Πόλη της Αθήνας, το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.  

Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν τριακόσιοι και πλέον αντιπρόσωποι από σαράντα δύο πρωτοβάθμιες Ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ, από όλη την Επικράτεια, όπου σε κλίμα ενότητας, συναίνεσης και ομοψυχίας, με ομιλίες – παρεμβάσεις τους, κατέθεσαν τις απόψεις τους για την πορεία της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία Στρατιωτικών και την επίλυση προβλημάτων που μαστίζουν την καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας χαιρετισμό οι: Βουλευτής ΝΔ κ.. Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτής ΝΔ κ. Διονύσης Χατζηδάκης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεώργιος Τσίπρας, Βουλευτής ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλευτής ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, Βουλευτής Ελληνικής Λύσης κ. Αντώνιος Μυλωνάκης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου & Πρ. Γραμματέας ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κ. Στέφανος Ξεκαλάκης, Αν. Γραμματέας Τομέα Άμυνας ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κ. Θωμάς Χατζηαθανασίου,  Μέλος της κεντρικής επιτροπής ΜΕΡΑ 25  κ. Γιάννης Μπαϊρακτάρης, Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων κ. Ευγένιος Κολλάτος, Μέλος του ΔΣ ΠΟΑΣΥ κ. Νικόλαος Ρήγας, Πρόεδρος AHEPA Ψυχικού κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος.

Χαιρετισμό απέστειλαν οι : Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης,  Βουλευτής ΝΔ κ. Χρήστος Μπουκώρος, Βουλευτής ΝΔ κ. Αθανάσιος Καββαδάς και η Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Έλενα Κουντουρά.

Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στους:  Πρόεδρο του AHEPA Ψυχικού κ. Παναγιώτη Ριζόπουλο, ανακηρύσσοντας τον, Επίτιμο μέλος της ΠΟΜΕΝΣ, ως ελάχιστη αναγνώριση της στήριξης του στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο έργο της Ομοσπονδίας, Αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων κ. Ευγένιο Κολλάτο εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αθηναίων για την συνεισφορά του Δήμου στην επιτυχή διοργάνωση του συνεδρίου , στους ευδοκίμως τερματίσαντες την θητεία τους και την προσφορά τους στην Ομοσπονδία, Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Θεοδώρου, Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα κ. Αριστείδη Γεωργούλη και Αντιπρόεδρο Διοικητικών Θεμάτων κ. Θεόδωρο Κουτσίδη, καθώς και σε δύο συναδέλφους μας, τον Πρόεδρο Ένωσης Στρατιωτικών Εύβοιας κ. Πολυδεύκη Ιωάννου και το μέλος της Ένωσης Στρατιωτικών Ρόδου κ.  Παύλο Οικονόμου για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η ΠΟΜΕΝΣ αποδεικνύει εμπράκτως ότι αποτελεί την μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων και θα συνεχίσει με ακόμη πιο δυναμικό τρόπο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εν ενεργεία Στρατιωτικών αλλά και για την επίλυση των χρόνιων αδικιών που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των στελεχών των Ε.Δ. και των οικογενειών τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Ασμχος (ΥΔΚ)

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ

 Άνχης (ΕΜ)

 

  

 

 

Πρόεδρος Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. κος Δημήτριος Ρώτας

 

 

Βουλευτής ΝΔ κα Όλγα Κεφαλογιάννη

 

 

Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κος Στέφανος Ξεκαλάκης

 

 

 

Αν. Γραμματέας Τομέα Άμυνας ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κος Θωμάς Χατζηαθανασίου

 

 

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΜΕΡΑ 25 κος Γιάννης Μπαϊρακτάρης

 

 

Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων κος Ευγένιος Κολλάτος

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...