logo_image_3.png
  facebookpage  facebookgroup    instagram     twitter     viber     Youtube     email     email     phone    map   map    map                    Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο   

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

         Το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, με μεγάλη επιτυχία, το 3ο Τακτικό Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.Στ.Ε.). 

          Στο συνέδριο παρευρέθηκαν Αντιπρόσωποι από όλη την επικράτεια, μέσω των πρωτοβάθμιων ενώσεων της ΠΟΜΕΝΣ, όπου σε κλίμα συναίνεσης και ομοψυχίας με ομιλίες – παρεμβάσεις τους, κατέθεσαν τις απόψεις τους για την πορεία της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία Στρατιωτικών, αλλά και για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των συναδέλφων μας και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια.

          Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας χαιρετισμό: ο Αιδεσιμότατος Πατήρ Νεόφυτος Ραφαϊλίδης  εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαο, ο  Αντιπρόεδρος  της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αδωνίς  Γεωργιάδης, ο Πρώην Υπουργός και Τομεάρχης Άμυνας του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ κ. Βασίλειος Οικονόμου, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης  Κεντρώων κ. Ιωάννης Σαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ. Γιάννης Κατσιαμάγκας, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ κ. Δημήτρης Σταθόπουλος, και ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας - Δκτής Α.Τ. Λαμίας κ. Μπράνης  Γεώργιος.

          Σημειώνεται ότι οι προαναφερόμενοι Βουλευτές άκουσαν και σημείωσαν θέματα-προβληματισμούς που έθεσαν οι αντιπρόσωποι των πρωτοβαθμίων Ενώσεων.

          Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιπεριφερειάρχης  Αγροτικής Ανάπτυξης Φθιώτιδας Καραγιάννης Κωνσταντίνος, η πρώην Βουλευτής της ΝΔ Ελένη Μακρή, ο Πρώην Αντινομάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Πάνος Ευαγγελίου, οι περιφερειακοί εκπρόσωποι  της Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Στερεάς Ελλάδας κ. Γιάννα Γιαννούλα και κ. Γεώργιος Κρεμμύδας και ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ κ. Γιάννης Οικονόμου.

          Χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Σαρακιώτης. Επιπλέον ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αθανάσιος Μιχελής συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της ΠΟΜΕΝΣ και τον Πρόεδρο του Εuromil κ. Emmanuel JACOB.     

          Ιδιαίτερη τιμητική για την Ομοσπονδία μας, ήταν η παρουσία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατιωτικών EUROMIL κ. Emmanuel JACOB, που παρέστη για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε συνέδριο συνδικαλιστικής οργάνωσης όπου την δεύτερη μέρα του Συνεδρίου, ανέπτυξε ομιλία με θέμα την λειτουργία του Euromil και για την θεσμική εκπροσώπηση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και στην συνέχεια τιμήθηκε με απονομή πλακέτας από τον πρόεδρο της ΠΟΜΕΝΣ.

          Η ΠΟΜΕΝΣ θέλοντας να τιμήσει τους ανθρώπους που στήριξαν έμπρακτα την Ομοσπονδία μας από την αρχή της λειτουργία της καθώς και αυτούς που βοήθησαν και συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση του συνεδρίου των Αντιπροσώπων, απένειμε πλακέτα: στον Αντιπρόεδρο  της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Άδωνη  Γεωργιάδη, στον Πρώην Υπουργό και Τομεάρχη Άμυνας του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέα Λοβέρδο, στον Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ κ. Βασίλειο Οικονόμου, στον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης  Κεντρώων κ. Ιωάννη Σαρίδη, στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη που λόγω απουσίας του για επαγγελματικές  υποχρεώσεις την παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιο Καραΐσκο, ο οποίος στην συνέχεια απένειμε πλακέτα στον Πρόεδρο της ΠΟΜΕΝΣ κ. Δημήτριο Ρώτα.

             

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 Λγος (ΠΖ)

 

 

Loading...

 

 

Loading...

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Πλατφόρμα Προνομίων

Πλατφόρμα Προνομίων

για τα μέλη των Ενώσεων της ΠΟΜΕΝΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΟΜΕΝΣ

Χάρτης Ενώσεων

Χάρτης Ενώσεων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ

Αναζήτηση Ένωσης

Αναζήτηση Ένωσης

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

Αττική

Στερεά Ελλάδα

Πελοπόννησος

Θεσσαλία

Μακεδονία & Θράκη

Ήπειρος

Κρήτη

Νήσοι Βορείου Αιγαίου

Νήσοι Νοτίου Αιγαίου

Νήσοι Ιονίου

provlimatismoszip

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή αποστείλετε email στο

Η συμβολή όλων των συναδέλφων απαραίτητη 

 

xeriazip

Γίνετε μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, δυναμώνοντας τη φωνή της Ομοσπονδίας

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από την ΠΟΜΕΝΣ
Όροι και Προϋποθέσεις
Για επιβεβαίωση ελέγξτε τα εισερχόμενα (ή ανεπιθύμητα) μηνύματά σας