logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

  1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, σας ενημερώνει για την δυσάρεστη κατάσταση που βιώνει το στρατιωτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) που διαμένει στα Οικήματα Στέγασης Έγγαμων Άγαμων Αξιωματικών Υπαξιωματικών (ΟΣΕΑΑΥ) της 114 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ).
  1. Συγκεκριμένα, διεκόπη από τη Μονάδα, η παροχή πετρελαίου στους καυστήρες θέρμανσης των ανωτέρω Οικημάτων, με αποτέλεσμα τα ποσά που δαπανώνται για σκοπούς θέρμανσης να επιβαρύνουν αποκλειστικά τους ενοίκους στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους, σε αντίθεση με την πολιτική που ακολουθείται στο σύνολο των Μονάδων της ΠΑ που διαθέτουν ΟΣΕΑΑΥ.
  1. Το παρόν έγγραφο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή προς τον Διοικητή της ανωτέρω Μονάδας, του οποίου σεβόμαστε απόλυτα τις επιλογές του προκειμένου να εξυπηρετήσει τις επιχειρησιακές ανάγκες του συνόλου των σύγχρονων όπλων που διαθέτει και όχι μόνο. Αδυνατούμε όμως να κατανοήσουμε την δυσκολία χορήγησης από την ΠΑ, επαρκής ποσότητας πετρελαίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν παράλληλα με τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και οι ένοικοι των ΟΣΕΑΑΥ της 114 ΠΜ, κατ’ αναλογία με τους ενοίκους των λοιπών Μονάδων της ΠΑ οι οποίοι στο σύνολό τους υπενθυμίζουμε ότι αποτελούν και προσωπικό άμεσης επιχειρησιακής ετοιμότητας.

                  

      Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

  1. Καλούμε την ηγεσία της ΠΑ να λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει ανακύψει εξαλείφοντας το κλίμα δυσαρέσκειας που δικαιολογημένα έχει δημιουργηθεί στους ενοίκους των ΟΣΕΑΑΥ της 114 ΠΜ οι οποίοι σημειωτέον, καταβάλουν καθημερινά τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους προκειμένου να λειτουργήσει άψογα το σύγχρονο πολεμικό υλικό που διαθέτει η Μονάδα.
  1. Χειριστής θέματος: Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού, Αντισμήναρχος (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλέφ. 6983 503377

Μετά τιμής

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

   

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γιώργος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...