logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών
Αγαπητοί συναδερφοι,

Κάνω αυτή την δημόσια δημοσίευση για να ευχαριστήσω θερμά την ΠΟΜΕΝΣ και όλως ιδιαιτέρως : τον Πρόεδρο Δημήτριο Ρώτα, τον Οργανωτικό Γραμματέα Ηλία Κολλυρη,τον Αντιπρόεδρο Ασφαλιστικού και Συνταξιοδοτικού Γιάννη Σπαράγγη και τον Γραμματέα Θεμάτων ΕΠΟΠ Νίκο Αντωνόπουλο για την επίλυση ενός σημαντικού προσωπικού θέματος που είχα εδώ και πολύ καιρό και απασχολούσε εμένα και την οικογένειά μου.

Συγκεκριμένα παρευρέθηκα στην Ημερίδα Ενημέρωσης που έκανε η ΠΟΜΕΝΣ στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και έθεσα, παρουσία δεκάδων συναδέλφων μου, το πρόβλημα μου.

Εντός ολίγων ημερών το πρόβλημα μου επιλύθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες όλων των ανωτέρω. Ειδικά ο Νίκος Αντωνόπουλος που μιλάμε καθημερινά με στήριξε πάρα πολύ με προσωπικές ενέργειες και ανάδειξη του θέματος στους αρμόδιους φορείς.

Θεωρώ ότι οι Ημερίδες Ενημερώσεις που διεξάγει η ΠΟΜΕΝΣ ανά την Επικράτεια είναι πολύ χρήσιμες και πολύτιμες διότι η ενημέρωση που προσφέρεται είναι πολύ σημαντική για όλους μας και ειδικά η καταγραφή προβλημάτων που κάνουν, διεκδικώντας το αμέσως επόμενο λεπτό λύσεις.

Συνεχίστε Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΜΕΝΣ να στηρίζετε, να βοηθάτε και να ενημερώνετε όλους τους συναδέλφους.

Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη στο σημαντικό έργο σας και πάντα να έχετε την ίδια δύναμη και αποτελεσματικότητα να δίνετε λύσεις στα θέματα που σας αναδεικνύουμε.

Κλείνοντας πολλά συγχαρητήρια και για την πρωτοβουλία σας, για την πρόβλεψη σας να έχουμε νομικές και δικηγορικές υπηρεσίες ωστε να έχουμε μια δικηγορική εταιρεία ως ένα επιπλέον σύμμαχο, πέραν από εσάς, όταν κάποιες καταστάσεις- κάποια θέματα σας ξεπερνούν και απαιτούν και νομική υποστήριξη.

Να είστε πάντα καλά !
 
Λάζαρος Πετράκης 
Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...