Slider

 

 

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

  1. Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το (γ) σχετικό, το ΓΕΣ εξετάζει τη δυνατότητα αποζημίωσης των στελεχών που εκτέλεσαν 24ωρη υπηρεσία κατά τα Σάββατα, τις Κυριακές, καθώς και τις επίσημες και κατά τόπους αργίες, κατά το έτος 2019. Η παραπάνω κίνηση αποτελεί ένα θετικό βήμα αποκατάστασης μιας εξόφθαλμης αδικίας που υπέστη το προσωπικό του ΣΞ, έναντι του προσωπικού της ΠΑ και του ΠΝ.  
  1. Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι όπως είχε αναδείξει πρόσφατα η Ομοσπονδία μας, με το (α) όμοιο (https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/818-pomens-mi-katavoli-oikonomikis-apozimiosis-ypiresion), η παραπάνω αποζημίωση των στελεχών του ΣΞ, δεν έχει διατεθεί και για το έτος 2018, κάτι που δεν διαφαίνεται να εξετάζεται βάση του ανωτέρω (γ) σχετικού. Οφείλουμε να τονίσουμε ότι, το ποσό που αντιστοιχεί στο κάθε στέλεχος για τους 23 έως τώρα μήνες απλήρωτων υπηρεσιών των αργιών, είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και αποτελεί αποζημίωση εργασιακού κεκτημένου.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

  1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ», κατόπιν του (β) σχετικού εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (ΕΣΠΕΕΡ), ζητά την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ, προκειμένου οι ενέργειες που απορρέουν από το (γ) όμοιο, να αφορούν και τις υπηρεσίες αργιών που εκτελέστηκαν εντός του έτους 2018 (01/01/2018 μέχρι 31/12/2018), με σκοπό την αποζημίωση των δεδουλευμένων των στελεχών του Σ.Ξ., ως ελάχιστη αναγνώριση των πολύτιμων υπηρεσιών που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν τα ανωτέρω στελέχη.                   
  1. Εισηγητής θέματος, Τομεάρχης Θεμάτων ΕΠ.ΟΠ., Νικόλαος Αντωνόπουλος, τηλ. 6972 387660
  1. Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983 503377.

 

Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

   

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

 

Loading...

 

 

https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/818-pomens-mi-katavoli-oikonomikis-apozimiosis-ypiresion

 

 

Loading...

 

Πείτε μας τον προβληματισμό σας

 εδώ

ή

στο Email:

Ενωμένοι πιο Δυνατοί!!!

Εάν επιθυμείς μπορείς να γίνεις μέλος

εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598115
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Slider

ΣΚΟΠΟΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. ιδρύθηκε το 2017 αποτελώντας τον θεσμικό εκπρόσωπο των εν ενεργεία σταρτιωτικών. Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η προστασία, διαφύλαξη, προαγωγή των συμφερόντων και των θεμελιωδών δικαιωμάτων κάθε στρατιωτικού καθώς και η συμβολή για ποιοτική-ποσοτική αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  

ΟΡΑΜΑ

Όραμα της Ομοσπονδίας είναι να αποτελεί καθημερινά τον συνεργάτη και το στήριγμα όλων των εν ενργεία στελεχών, ανεξαρτήτου βαθμού και προέλευσης. Ζητούμενο για την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. είναι να αποτελεί σημείο αναφοράς, στην μακρά υπηρεσιακή πορεία των μονίμων στελεχών μέσα από τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

  

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος είναι η επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών, για την βελτίωση τόσο της οικογενειακής καθημερινότητας, όσο και της παραγωγικότητάς τους εντός της Υπηρεσίας. Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. δρα ως μια κοινή συνισταμένη, σαν μια οικογένεια, στην οποία κανείς δεν περισσεύει. Η ανταλλαγή απόψεων και η παρακολούθηση των εξελίξεων αποτελεί ζητούμενο για την Ομοσπονδία.

 

provlimatismoszip

Πείτε μας τον προβληματισμός ή αναδείξτε ένα θέμα.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή αποστείλετε email στο

Η συμβολή όλων των συναδέλφων απαραίτητη

 

 

xeriazip
 Γίνεται μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, δυναμώνονας τη φωνή της Ομοσπονδίας.