logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

Αγαπητές/οί συναδέλφισσες/οι,

προς ενημέρωσή σας ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδία μας - ΠΟΜΕΝΣ - που αφορά τις απαντήσεις των συναρμόδιων Υπουργείων σχετικά με τα Δελτία Ταυτότητας των Στρατιωτικών και την δυνατότητα εισόδου στα αθλητικά γήπεδα.

Η ΠΟΜΕΝΣ μετά την δημοσιοποίηση της σχετικής επιστολής (δείτε παρακάτω στις σχετικές αναρτήσεις) και μια σειρά συντονισμένων - στοχευμένων ενεργειών ανέδειξε το θέμα, μετέφερε τους προβληματισμούς απ' ευθείας στον Υπουργό κ. Παπαστεργίου, ο οποίος και μας τόνισε ότι είναι απολύτως σύμφωνος με το δίκαιο - χρόνιο αίτημα μας. Δεσμεύτηκε δε ότι στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων του θα προβεί σε κάθε ενέργεια για την άμεση δικαίωση μας.

Παράλληλα συνεργάστηκε με τα Κοινοβουλευτικά κόμματα και κατατέθηκαν Ερωτήσεις (δείτε παρακάτω στις σχετικές αναρτήσεις) ώστε να δοθούν και επίσημες έγγραφες απαντήσεις που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες για επίλυση των προβλημάτων.

Ως ΠΟΜΕΝΣ επισημαίνουμε στα θετικά την απάντηση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την οποία μας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την χρήση της πλατφόρμας ταυτοποίησης κατόχων αθλητικών εισιτηρίων, ενώ παράλληλα τονίζουμε την απάντηση του κ. ΥΕΘΑ, στην οποία αναγράφει ότι για το ζήτημα των ταυτοτήτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων έχει ήδη δρομολογηθεί η αναγκαία νομοθετική πρωτοβουλίας. 

Σε κάθε περίπτωση η Ομοσπονδία μας, ως νόμιμος εκπρόσωπος των εν' ενεργεία στρατιωτικών, θα υπερασπίζεται πάντα τα συμφέροντα των συναδέλφων μας, ενώ θα συνεχίσει την ανάδειξη προβλημάτων και αδικιών που βιώνουν οι στρατιωτικοί.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

ΠΟΜΕΝΣ: Δελτία Ταυτότητας και Ψηφιακές δυνατότητες στα στελέχη των Ε.Δ. Στον "αέρα" η είσοδος των στρατιωτικών στα γήπεδα. Απαιτούνται λύσεις!!!

Ταυτότητες : Θεσμική συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

ΣΥΡΙΖΑ - Στην Βουλή των Ελλήνων το ζήτημα των ταυτοτήτων για το προσωπικό των Ε.Δ.

ΠΑΣΟΚ_ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ - Το θέμα των ταυτοτήτων στην Βουλή των Ελλήνων.

 

 

 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...