logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (ΕΣΠΕΕΧ), καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Βουλευτή της ΝΔ του Νομού Χανίων και Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κο Βασίλειο Διγαλάκη.


Την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων εκπροσώπησαν οι: Λοχαγός (ΠΖ) Ιωάννα Μασουράκη (Αν. Γραμματέας), Ταγματάρχης (ΥΠ) Γεράσιμος Τερεζάκης (Ταμίας), Επισμηνίας (ΟΑΑΔ) Γεώργιος Ψαράκης (Μέλος), ενώ την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών εκπροσώπησε ο Υπολοχαγός (ΤΧ) Νικόλαος Μαρινάκης (Τομεάρχης για θέματα Αξιωματικών ΑΣΣΥ).


Η συνάντηση πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα και την ανταλλαγή ευχών επ΄αφορμής της γέννησης του Θεανθρώπου και της έλευσης του νέου χρόνου, περιείχε την ουσιαστική ενημέρωση του κ. Διγαλάκη για τα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν τους Στρατιωτικούς των Χανίων καθώς και τις οικογένειες τους (Στέγαση, Βρεφονηπιακός Σταθμός Στρατού Ξηράς, Υγειονομική Υποστήριξη).

Επίσης έγινε αναφορά στα γενικότερα κρίσιμα θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα το σύνολο των Στρατιωτικών της χώρας μας ( Το υπό κατάθεση πολυνομοσχέδιο αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ, το συνταξιοδοτικό πρόβλημα των ΕΠ.ΟΠ., η μη οριστική επίλυση της αποζημίωσης της νυχτερινής μας εργασίας).


Ο κ. Βουλευτής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εξέφρασε την ειλικρινή αμέριστη στήριξη του και μας διαβεβαίωσε ότι θα προωθήσει τα υποβληθέντα υπομνήματα της Ενώσεως μας, με θετική εισήγηση αλλά και δικές του προτάσεις, προς τους αρμόδιους φορείς και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ευελπιστούμε στο προσεχές μέλλον να έχουμε θετικές και ευχάριστες εξελίξεις από τις παρεμβάσεις του, οι οποίες θα οδηγήσουν σε απτές λύσεις των καθημερινών αλλά και γενικότερων θεμάτων που μας ταλανίζουν εδώ και καιρό ως εν ενεργεία Στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...