logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

Ευχαριστούμε θερμά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ για την πολύ εποικοδομητική σημερινή Ημερίδα! Ήταν ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και τα Μέλη μας η δια ζώσης ενημέρωση μας από τον Πρόεδρο Αντισμήναρχο κ. Δημήτριο Ρώτα , τον Ίλαρχο κ. Γώργο Ζγαρδανά και τον Επιλοχία Νίκο Αντωνόπουλο για όλα τα θέματα που μας απασχολούν ως Στρατιωτικούς των Χανίων αλλά και τα θέματα του Πολυνομοσχεδίου που θα συζητηθούν την προσεχή εβδομάδα στη Βουλή των Ελλήνων.

Επιπλέον τα Μέλη μας ενημερώθηκαν πλήρως για το Συνταξιοδοτικό των συναδέλφων μας ανεξάρτητου προελεύσεως αλλά και ιδιαίτερα για το Συνταξιοδοτικό των Επαγγελματιών Οπλιτών το οποίο δεν έχει επιλυθεί ακόμη από την Ελληνική Πολιτεία!

Επιπρόσθετα ενημερωθήκαμε για τον τρόπο δράσης του Ευρωπαϊκού συνδικαλιστικού Οργανισμού των Στρατιωτικών EUROMIL, ο οποίος έχει ιδρυθεί και λειτουργεί από το 1972.

Ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση μας αλλά και για την ΠΟΜΕΝΣ η παρουσία στην Ημερίδα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Λιμενικών Υπαλλήλων Χανίων και Ρεθύμνου κ. Κατσικανδαράκη με εκπροσώπους του ΔΣ της. Είναι πολύ θετική και ελπιδοφόρα η είδηση ότι σύντομα θα υπάρχει Τριτοβάθμια εκπροσώπηση του Ένστολου Προσωπικού με κοινή συμμετοχή των δευτεροβάθμιων Ομοσπονδιών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...