ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασία της με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, 1 από τα 7 Καλύτερα Εκπαιδευτήρια στην Ευρώπη και 1ο στην Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων.

Η συνεργασία αυτή προβλέπει Υποτροφία ύψους 50% επί των αρχικών διδάκτρων, για οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών, σε όλα τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ, καθώς και στους συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

Η Ομοσπονδία μας, με αυτήν την συμφωνία θέλει να δώσει στα παιδία μας μία ακόμα επιλογή σπουδών, τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε ένα ΙΕΚ με πολύ ευνοϊκούς, οικονομικά, όρους.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών του, ο απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ λαμβάνει βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης και στη συνέχεια αποκτά Κρατικό δίπλωμα με άμεση αναγνώριση στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα.

Το δίπλωμα που αποκτά κάθε σπουδαστής είναι ισότιμο του Ελληνικού Δημοσίου και του παρέχει 150 μόρια στους πιθανούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που θα συμμετάσχει (Π.Δ. 50/27-2/2001, ΦΕΚ 39τ. Α΄/5-3-2001).

Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχουν τη δυνατότητα συνέχισης σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, για απόκτηση Bachelor σε σύγχρονα προγράμματα σπουδών. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος και συνεργάζεται με μεγάλα Βρετανικά Πανεπιστήμια τα οποία και απονέμουν Βρετανικούς τίτλους σπουδών.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διαθέτει 6 υπερσύγχρονα εκπαιδευτήρια σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα, Χαλκίδα με σύγχρονα προγράμματα σπουδών, που υπάγονται στις εξής Σχολές:

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ &SPA

ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΗΧΟΛΗΨΙΑ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ & ΤΕΧΝΕΣ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει στους σπουδαστές του, τα παρακάτω δωρεάν προνόμια:

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και της ΠΟΜΕΝΣ.

Η παροχή των προνομιακών διδάκτρων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ έχει ισχύ αποκλειστικά για τις νέες εγγραφές στο ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

 

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοίτησης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

 

Σε περίπτωση αποστρατείας  μέλους της ΠΟΜΕΝΣ, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόγραμμα υποτροφίας θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του.

Διευκρίνιση: Η παροχή των προνομιακών διδάκτρων του ΙΕΚ ΑΚΜ για τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ έχει ισχύ αποκλειστικά για τις νέες εγγραφές στο ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

 

 

Η Υποτροφία εξασφαλίζετε με την επίδειξη, από τα ενδιαφερόμενα μέλη μας, της Κάρτας Προσφορών της ΠΟΜΕΝΣ στα κατά τόπους ΙΕΚ ΑΚΜ.

*  Όσα μέλη μας δεν έχουν προμηθευθεί  την εν λόγω κάρτα αυτή διατίθεται από τα αντίστοιχα πρωτοβάθμια σωματεία της ΠΟΜΕΝΣ στα όποια είναι εγγεγραμμένοι.

Για τα πρωτοβάθμια σωματεία της Αττικής διατίθενται επίσης και από τα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ :

Α. Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Κτήριο ΓΕΣ Αρ. Γραφείου 057)

Β. Λυκούργου 9 (8Ος Όροφος) Ομόνοια.

 

Περισσότερες Πληροφορίες στο  https://iek-akmi.edu.gr