Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την νέα συνεργασία της με την GoStudent, τον νούμερο ένα διεθνή εκπαιδευτικό όμιλο με εξειδίκευση στην online διδασκαλία, ο οποίος δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες.

Η Ομοσπονδία μας με αυτήν την συμφωνία θέλει να καλύψει  τις ανάγκες των παιδιών μας αλλά και τις δικές μας ανάγκες στη γνώση με πολύ ευνοϊκούς οικονομικά όρους.

 

Αναλυτικότερα, η συνεργασία αυτή προβλέπει για τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ, καθώς και στους συγγενείς τους πρώτου βαθμού:

10% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα (ακόμα και εάν το πρόγραμμα που επιλέξουν περιέχει είδη κάποιες άλλες εκπτώσεις).

4 δωρεάν μαθήματα με κάθε νέα εγγραφή.

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα  ανταμοιβών και συστάσεων (κερδίζουν δωρεάν μαθήματα για κάθε σύσταση σε φίλους και μέλη της ευρύτερης οικογένειας τους).

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με κάθε ενδιαφερόμενο γονέα ή μαθητή (μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης) για να αναγνωρίσουν τις ανάγκες του και να προτείνουν το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και καθηγητή βάσει των αναγκών του.

 

 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της GoStudent

 

Η ένταξη στο πρόγραμμα θα γίνεται αυστηρά και μόνο μετά την επιβεβαίωση από την ΠΟΜΕΝΣ ότι ο ενδιαφερόμενος είναι μέλος της και θα ισχύει για όσο χρονικό διάστημα παραμένει μέλος της. Σε περίπτωση αποστρατείας  μέλους της ΠΟΜΕΝΣ, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόγραμμα θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του.

Σχετικά με την GoStudent: Η GoStudent φέρνει επανάσταση στην διδασκαλία προσφέροντας προσιτά και εξατομικευμένα μαθήματα για όλα τις τάξεις του Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και 15+ Ξένες Γλώσσες. Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και σε 18 χώρες στο εξωτερικό και ταιριάζει κάθε μαθητή με τον ιδανικό καθηγητή, ανεξάρτητα από την τοποθεσία του, με βάση την μαθησιακή του συμπεριφορά, την προσωπικότητα και τα χόμπι του. Τα μαθήματα κλείνονται μέσα από την εφαρμογή και είναι αυστηρά ιδιαίτερα διάρκειας 50 λεπτών με ατομικά σχεδιασμένο πλάνο διδασκαλίας για κάθε μαθητή. Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας διδασκαλίας, οι μαθητές και οι καθηγητές αλληλεπιδρούν ζωντανά σε μια εικονική αίθουσα διδασκαλίας. Περιλαμβάνονται ενσωματωμένες λειτουργίες, όπως  διαδραστικός πίνακας, δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης και κοινής επεξεργασίας εγγράφων αλλά και λειτουργία καταγραφής ώστε να μπορεί ο μαθητής να παρακολουθήσει ξανά το μάθημα.

 

 

 

Η προσφορά εξασφαλίζετε, από τα ενδιαφερόμενα μέλη μας, μέσω της Κάρτας Προσφορών της ΠΟΜΕΝΣ.

*  Όσα μέλη μας δεν έχουν προμηθευθεί  την εν λόγω κάρτα αυτή διατίθεται από τα αντίστοιχα πρωτοβάθμια σωματεία της ΠΟΜΕΝΣ στα όποια είναι εγγεγραμμένοι.

Για τα πρωτοβάθμια σωματεία της Αττικής διατίθενται επίσης και από τα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ :

Α. Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Κτήριο ΓΕΣ Αρ. Γραφείου 057)

Β. Λυκούργου 9 (8ος Όροφος) Ομόνοια.