Η ΠΟΜΕΝΣ ενημερώνει τα μέλη της ότι από Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022 ξεκίνησε η διανομή της κάρτας προσφορών της Ομοσπονδίας στα μέλη της από τα πρωτοβάθμια σωματεία στα οποία είναι εγγεγραμμένοι.

Με την εν λόγω κάρτα θα γίνετε από εδώ και πέρα η αναγνώριση των μελών μας, ως προς την χρήση των προσφορών της Ομοσπονδίας, είτε με την χρήση του εξαψήφιου μοναδικού αριθμού της κάθε κάρτας, για διαδικτυακές πρόσφορες, είτε με την επίδειξη της για άμεσες προσφορές σε καταστήματα. 

Σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς της, τα μέλη μας οφείλουν να το δηλώσουν στο πρωτοβάθμιο στο οποίο ανήκουν το οποίο θα τους την αντικαταστήσει και παράλληλα θα ενημερώσει την Ομοσπονδία για την ακύρωση της απολεσθέντας ή φθαρμένης κάρτας.   

Η κάρτα προσφορών διαθέτη QR code το οποίο σκανάροντας το με το κινητό σας, χρησιμοποιώντας μία οποιαδήποτε εφαρμογή  QR code reader οι οποίες διατίθενται δωρεάν στο Play Store, σας μεταφέρει στην πλατφόρμα προσφορών της ΠΟΜΕΝΣ, για να έχετε άμεση ενημέρωση για της τρέχουσες προσφορές της Ομοσπονδίας σε οποιαδήποτε περιοχή σας ενδιαφέρει. (Προϋπόθεση για την λειτουργία αυτής της εφαρμογής, είναι να διαθέτει σύνδεση internet το κινητό σας είτε μέσω Wi-Fi είτε με χρήση δεδομένων).