logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητές Συναδέλφισσες - Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Η ΠΟΜΕΝΣ βάζει φρένο στην παραπληροφόρηση και στον αποπροσανατολισμό που επιχειρήθηκε τις τελευταίες ημέρες, μέσα από ανυπόστατα δημοσιεύματα, συκοφαντικές αρθρογραφίες, τοξικά σχόλια στο διαδίκτυο, εις βάρος της ορθής ενημέρωσης των συναδέλφων μας και εις βάρος της προοπτικής για μια δυνατή και πολύ συμφέρουσα οικονομικά νομική προστασία για όλες και όλους μας.

Με εισήγηση του Προέδρου ΠΟΜΕΝΣ, από σήμερα Πέμπτη, αύριο Παρασκευή μέχρι και το Σάββατο 2/12/2023, από τις 09:00-18:00, το τηλέφωνο του Αντιπροέδρου Συνταξιοδοτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων Γιάννη Σπαράγγη 6906040436 και το τηλέφωνο του Γραμματέα Οργανωτικού Ηλία Κολλύρη 6937337755 θα είναι στην διάθεση όλων των συναδέλφων, για να τους καλέσετε και να σας απαντήσουν σε κάθε ερώτημα σας, πάνω στο θέμα της νομικής προστασίας.

Άνθρωποι είμαστε όλοι μας - και κάποιοι μπορεί να επηρεάστηκαν αρνητικά από τα πολλά δημοσιεύματα που διάβασαν και που «κατηγορούσαν λυσσαλέως» την Ομοσπονδία μας.

Να είστε βέβαιοι ότι πάντα η ΠΟΜΕΝΣ θα προσπαθεί, να πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλες και όλους εμάς. Το έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν.

Οι όποιες παραλείψεις που πιθανώς προέκυψαν στο πλαίσιο της ενημέρωσης και για τις οποίες έγιναν προσπάθειες για την εξάλειψή τους, εμείς οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι.

Να εστιάσουμε συλλογικά – μαζικά στην ουσία του θέματος που δεν είναι άλλο από την νομική προστασία όσων συναδέλφων μας το επιθυμούν, στην απίστευτα προνομιακή τιμή των 30 ευρώ ετησίως (2,5 ευρώ το μήνα). 

Αυτό πρέπει όλοι και όλες να δούμε .

Να απαντήσουμε στα ερωτήματα - τηλεφωνήματα σας.

Και εσείς με τη σειρά σας, να μεταφέρετε την ενημέρωση αυτή, στους υπόλοιπους συναδέλφους μας, ώστε :

  • Είτε να εγγραφούν, για όσους/όσες δεν είναι μέχρι σήμερα εγγεγραμμένοι, ως νέο μέλος στις Ενώσεις της μεγάλης οικογένειας της ΠΟΜΕΝΣ μέσω του https://pomens.gr/aitisi-eggrafis
  • Είτε να αποστείλουν διορθωτικό email όσοι και όσες δεν ενημερώθηκαν σωστά και που πιθανόν να επηρεάστηκαν από τις «κακόφωνες σειρήνες» που το μόνο που επιζητούν είναι η παραπληροφόρηση.   

Πάμε όλες και όλοι μαζί ενωμένοι να γίνουμε η μεγαλύτερη και η πιο θωρακισμένη Ομοσπονδία της Ελλάδος. 

Το μπορούμε - το αξίζουμε !!!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Κυριακάκης

Ανχης (ΕΜ)

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...