logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

           Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

            Την Παρασκευή 21.2.2020 γράφτηκε άλλη μια νίκη, άλλη μια πρωτιά για την Ομοσπονδία μας στην ιστορία του συνδικαλισμού των στρατιωτικών. Ενεργοποιήθηκε, για πρώτη φορά, η είσπραξη μέσω της μισθοδοσίας των συνδρομών των πρωτοβάθμιων Ενώσεων και της Ομοσπονδίας.

          Το γεγονός αυτό αποτελεί μια σημαντική διαδικασία για τη συνδικαλιστική μας εκπροσώπηση και επικυρώνει πανηγυρικά την πλήρη και αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της ΠΟΜΕΝΣ και των Ενώσεων που συμμετέχουν σε αυτήν, ως συνδικαλιστικών εκπροσώπων των εν ενεργεία στρατιωτικών, από όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

            Η Ομοσπονδία μας κατάφερε να ορίσει το ύψος των συνδρομών στο ελάχιστο ποσό των 18 ευρώ ετησίως, δηλαδή μόλις 1,5 ευρώ μηνιαίως, τη στιγμή που άλλες δευτεροβάθμιες Ομοσπονδίες του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα έχουν πολλαπλάσιες εισφορές για τα μέλη τους.

  Ξέρουμε όμως, ότι στις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που διανύουμε, ακόμη και αυτό το ελάχιστο ποσό επιβαρύνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς των συναδέλφων. Γι αυτό από την πρώτη στιγμή, ως αντιστάθμισμα της συνεισφοράς αυτής, η Ομοσπονδία μας έχει ήδη εξασφαλίσει και συνεχίζει να εξασφαλίζει προνομιακές τιμές και εκπτώσεις για τα μέλη της, ώστε να αντισταθμιστεί η έστω ελάχιστη αυτή επιβάρυνση και κυρίως δείξουμε έμπρακτα το σεβασμό και την αναγνώριση σε όλους εσάς που στηρίζετε τον αγώνα και το έργο της ΠΟΜΕΝΣ.

  Συναδέλφισσα – συνάδελφε,

 Η ΠΟΜΕΝΣ θα είναι πάντα δίπλα σου, για την επίλυση κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζεις. Με το συνεχή αγώνα μας για κάθε ζήτημα που σε απασχολεί προσπαθούμε καθημερινά να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλεις. Η οικονομική συνδρομή σου είναι πολύτιμη, γιατί δυναμώνει την φωνή της ΠΟΜΕΝΣ, τη δική σου φωνή. Μια καινούρια εποχή ξεκίνησε ήδη, για ακόμη πιο δυναμικές και αποτελεσματικές διεκδικήσεις.

 Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 Τχης (ΠΖ)

 

 

 {aridoc engine="google" width="700" height="800"}images/documents/pomens/2020/febrouarios/24_02_2020/1200/miniaia_sundromi_enarksi_efarmogis.pdf{/aridoc}

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...