logo_image_3.png
  facebookpage  facebookgroup    instagram     twitter     viber     Youtube     email     email     phone    map   map    map                    Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Η ΠΟΜΕΝΣ χαιρετίζει την απόφαση της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας σχετικά με την παραμονή στην ενεργό υπηρεσία του συναδέλφου Ανέστη Τσουκαράκη, παρά τις πληροφορίες που o ίδιος διακινούσε σε πρόσφατη συνέντευξη του, για επικείμενη αποστρατεία του.

Τώρα που ξεκαθάρισε το θέμα της παραμονής του στην ενεργό υπηρεσία, τον καλούμε να μιλήσει με στοιχεία και ονόματα για το ποιοί ήταν αυτοί που του είχαν "υποσχεθεί" την αποστρατεία του, όπως ο ίδιος ανέφερε σε  δημόσια δήλωσή του, ώστε να παύσουν να υφίστανται σκιές και υπονοούμενα για ένα τόσο σοβαρό θέμα. 

 Άλλωστε η ΠΟΜΕΝΣ διαχρονικά τάσσεται κατά της αποστρατείας οποιουδήποτε συναδέλφου προ της συμπλήρωσης πλήρους συνταξιοδοτικού δικαιώματος. Μακριά από εμάς τα δυο μέτρα και δύο σταθμά που κάποιοι νομίζουν ότι μπορεί να εφαρμόσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ της Ομοσπονδίας μας και του κ. Τσουκαράκη, οφείλονται αποκλειστικά στο ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν τιμηθεί από μέρους του, οι τελεσίδικες αποφάσεις της δικαιοσύνης που αναγνωρίζουν ως μόνη εκπρόσωπο των εν ενεργεία στρατιωτικών, την ΠΟΜΕΝΣ.


Η ΠΟΜΕΝΣ τιμά κάθε συνάδελφο που εντός νομικού πλαισίου διεκδικεί το δίκαιο των συναδέλφων μας και στέκεται "απέναντι" σε κάθε επιχείρηση φίμωσης ή διωγμού του.

Ευελπιστούμε ότι η παραμονή στην ενεργό υπηρεσία, δεν θα τον "ευνουχίσει" συνδικαλιστικά, όπως η πρόσφατη ιστορία μας έχει διδάξει, με την ηχηρή σιωπή του τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια όταν σωρεία μέτρων πάρθηκαν εις βάρος των συναδέλφων μας και η σιωπή του σωματείου ΠΟΕΣ συνέπιπτε με χαριστικές τροπολογίες υπέρ του.


Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί σε συνδικαλιστική συστράτευση και αφύπνιση τόσο τον ίδιο, όσο και τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις που ανήκουν στην ΠΟΕΣ, με σεβασμό στις αποφάσεις της δικαιοσύνης, με μόνο γνώμονα το συμφέρον και το δίκαιο των συναδέλφων μας.
 
Στο συνδικαλιστικό κίνημα δεν έχουν θέση κομματικές εξαρτήσεις.


Στην ΠΟΜΕΝΣ δεν της χαρίστηκε τίποτα και δεν οφείλει σε κανέναν, παρά μόνο στους συναδέλφους μας, που έχουν στηρίξει αυτή τη δύσκολη πορεία.

 

Ελπίζουμε ότι έφτασε ο καιρός, όλες οι Ενώσεις να ενταχθούν στην ακομμάτιστη και ανεξάρτητη ΠΟΜΕΝΣ. Μόνο με αρραγές συνδικαλιστικό μέτωπο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις αδικίες που κατατρέχουν τους συναδέλφους μας εδώ και δεκαετίες.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Τχης (ΠΖ)

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Πλατφόρμα Προνομίων

Πλατφόρμα Προνομίων

για τα μέλη των Ενώσεων της ΠΟΜΕΝΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΟΜΕΝΣ

Χάρτης Ενώσεων

Χάρτης Ενώσεων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ

Αναζήτηση Ένωσης

Αναζήτηση Ένωσης

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

Αττική

Στερεά Ελλάδα

Πελοπόννησος

Θεσσαλία

Μακεδονία & Θράκη

Ήπειρος

Κρήτη

Νήσοι Βορείου Αιγαίου

Νήσοι Νοτίου Αιγαίου

Νήσοι Ιονίου

provlimatismoszip

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή αποστείλετε email στο

Η συμβολή όλων των συναδέλφων απαραίτητη 

 

xeriazip

Γίνετε μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, δυναμώνοντας τη φωνή της Ομοσπονδίας

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από την ΠΟΜΕΝΣ
Όροι και Προϋποθέσεις
Για επιβεβαίωση ελέγξτε τα εισερχόμενα (ή ανεπιθύμητα) μηνύματά σας