logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Μεγάλη Παρασκευή στις 30.4.2021 αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο Επικοινωνίας, την Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων και την Γραμματέα Ισότητας Φύλων, επισκέφτηκε το 251 ΓΝΑ και συγκεκριμένα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Η αντιπροσωπεία της ΠΟΜΕΝΣ, ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά όλο το προσωπικό του Τμήματος που δίνει μία μάχη σε πολύ δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα από την στιγμή που το νοσοκομείο μπήκε στις εφημερίες του ΕΣΥ. Τονίστηκε ιδιαίτερα η μη τήρηση από μεριάς του Υπουργείου Υγείας των υποχρεώσεων του, για διάθεση προσωπικού και μέσων για την κάλυψη των πολύ αυξημένων αναγκών του νοσοκομείου.  

Στη συνέχεια, συζητήθηκαν με το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση καθώς και τις αδικίες που βιώνουν ως κλάδος εδώ και πολλά χρόνια. Η Ομοσπονδία δεσμεύτηκε να τα προωθήσει στην Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, όπως το έπραξε πρόσφατα με επιστολές της.

https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1519-pomens-den-ksexname-tous-maxites-tis-ygeias-apozimiosi-efimerion-vardion-sto-stratiotiko-ygeionomiko-prosopiko

https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1481-pomens-varea-kai-anthygieina-sto-ygeionomiko-prosopiko-apozimiosi-efimerion-stous-stratiotikoys-iatroys

https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1482-404-3      

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προσφορά γλυκών ενόψει των εορτών του Πάσχα και την διάθεση ηλεκτρικών συσκευών για τις ανάγκες του προσωπικού του Τμήματος, ως μία ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στο τεράστιο έργο που προσφέρουν.   

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

 

 

 

 

{seqpdfviewer=images/documents/pomens/2021/maios/pomens_episkepsi_sto_251_gna.pdf}

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...