logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών
Αγαπητοί συνάδελφοι προερχόμενοι του θεσμού των ΕΠΥ, η ΠΟΜΕΝΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να σας αποκαλύψει ότι η ΠΟΕΣ, συνεχίζει να παλινδρομεί συνδικαλιστικά, χωρίς συνέπεια λόγου και πράξεων, για θέματα που άπτονται της προέλευσής σας.
 
Τελευταία απόδειξη αυτής της αδυναμίας της ΠΟΕΣ για μια και μόνη σταθερή άποψη, η κοινοβουλευτική ερώτηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, που ούτε λίγο - ούτε πολύ, επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι άλλα λέει η ΠΟΕΣ δημόσια για τους ΕΠΥ και άλλα λέει πίσω από κλειστές πόρτες πολιτικών κομμάτων.
 
Ένα μεγάλο μπράβο στους υπογράφοντες, στην κοινοβουλευτική ερώτηση, Βουλευτές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, που κατάφεραν να κάνουν εμφανές στους χιλιάδες συναδέλφους μας ΕΠΥ, ότι η στάση της ΠΟΕΣ όχι μόνο επί Υπουργίας κ. Καμμένου ήταν άλλη και επί Υπουργίας κ. Παναγιωτόπουλου άλλη, αλλά και δημόσια που άλλα λένε, αρνούμενοι μάλιστα να συμμετέχουν στην δικαστική διεκδίκηση - ενώ πίσω από κλειστές πόρτες συμφωνούν με την πρόταση της ΠΟΜΕΝΣ, χωρίς ποτέ όμως να έχουν βγάλει επίσημο έγγραφο που να συντάσσονται με την πρόταση της Ομοσπονδίας μας, προκαλώντας αλαλούμ και σύγχυση στο τι ακριβώς προτείνουν......
 
Κύριοι της ΠΟΕΣ έχετε κουράσει με τις συνδικαλιστικές σας ήξεις αφήξεις. Ο στρατιωτικός θέλει σταθερότητα και συνέπεια στον χρόνο, τόσο για το μισθολόγιο και την νυχτερινή αποζημίωση, όσο για τους ΑΣΣΥ ( άρθρο 32 - τάξεις 93-94-95 ) τους ΕΠΥ και τους ΕΠΟΠ (ηλικιακά όρια, βαθμολογικό). 
 
 
Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...