logo_image_3.png
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια ΟΜοσπονδία ΕΝώσεων Στρατιωτικών

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

1.   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, με αφορμή τη συνδρομή των συναδέλφων μας, στην προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, εκφράζει για μία ακόμη φορά αφενός την ικανοποίηση της, για την ικανότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων να ανταποκρίνονται σε κάθε δύσκολη αποστολή που τους ανατίθεται, αφετέρου δε εκφράζουμε τον θαυμασμό μας στη θυσία αίματος των συναδέλφων μας πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας στην προσπάθεια τους να διασώσουν τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.

2.   Επιπρόσθετα εξαίρουμε την συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια των εθελοντικών ομάδων Πυροσβεστών, Διασωστών κλπ, όλης της Χώρας οι οποίοι με τη σειρά τους συνδράμουν όλο αυτό το διάστημα τις κρατικές Ομάδες για την επίτευξη του στόχου με ανιδιοτέλεια και με την συμβολή του προσωπικού τους εξοπλισμού.

3.   Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης αυτής τους της προσπάθειας και σε συνέχεια σχετικής επιστολής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (ΕΣΠΕΕΡ), κατόπιν έκκλησης των Συλλόγων Εθελοντών Ρόδου σας καλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα υποστήριξης των ομάδων αυτών, τόσο της Ρόδου όσο και της υπόλοιπης χώρας, με τη χορήγηση ειδών ιματισμού (στολές, φανελάκια) και υπόδησης (κυρίως άρβυλα), από το 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο.

 Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

4.   Ο ανωτέρω εξοπλισμός είναι αναγκαίος και η ανάγκη διάθεσης του άμεση, ώστε να καλυφθούν οι εθελοντικές ομάδες που συμμετέχουν στην πυρόσβεση των πυρκαγιών καθόσον τα προσωπικά τους είδη ένδυσης – υπόδησης έχουν καταστραφεί πλήρως, λόγω των πολλών και συνεχόμενων ημερών συμμετοχής τους στο πύρινο μέτωπο.

Οφείλουμε άλλωστε ως Κράτος να ανταμείβουμε ηθικά και οικονομικά, την προσφορά προς την πατρίδα όλων όσων συνδράμουν με ανιδιοτέλεια στο κοινό καλό.

  1. Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Αντισμήναρχος (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983 503377.

 

Μετά τιμής

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο 

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Κυριακάκης

Ανχης (ΕΜ)

 

 

 

 

Slide 1
Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Τ.Κ. 15561
Τηλ: 210 6598117
Fax: 210 6511292

Λυκούργου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, Τ.Κ. 10551
Τηλ: 2111828306
Fax: 2111828307

Πείτε μας τον προβληματισμό σας ή αναδείξτε ένα θέμα στο Email: erotima@pomens.gr

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

© 2023 Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Σου αρέσει ότι βλέπεις?

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μας ακολουθήσετε, δεν θα το μετανιώσετε...