ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟΜΕΝΣ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, την Τετάρτη 21.4.2021 πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση στα Γραφεία της Ομοσπονδίας, με τον κ. Αθανάσιο Παπαθανάση, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακοποιών και Αντιπρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU) που εκπροσωπεί 33 χώρες .

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν θέματα που απασχολούν τα στελέχη των ΕΔ και των οικογενειών τους. Επίσης συζητήθηκαν πιθανές δράσεις κοινού ενδιαφέροντος.

Η συνεχής προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας να ξεπεράσει γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του παρελθόντος, ώστε να επιτύχει το καλύτερο για τον συνάδελφο και παράλληλα να προάγει την ιδέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στον αιώνα της τεχνολογίας που ζούμε, βρήκε ανταπόκριση σ έναν νέο άνθρωπο, τεχνοκράτη του Ιδιωτικού Τομέα που ασχολείται από χρόνια με τα κοινά.

Έτσι το θέμα της ένταξης των Στρατιωτικών στα συμβεβλημένα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, αποτελεί την απαρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας των δύο Θεσμικών Κλαδικών Εκπροσώπων .

Η ΠΟΜΕΝΣ έχει αναδείξει το συγκεκριμένο πρόβλημα με την από 18.3.2021 επιστολή της https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1470-pomens-entaksi-stelexon-e-d-sta-symvevlimena-farmakeia-tou-eopyy-gia-tin-ektelesi-syntagon-farmakon και αναμένει την πρόταση του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακοποιών.

Ο Έλληνας Στρατιωτικός ιδιαίτερα των απομακρυσμένων περιοχών και όχι μόνο, δεν νοείται να μην εξυπηρετείται από όλα τα συμβεβλημένα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, ειδικά τώρα που όλα γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, κατόπιν της αποδοχής της σχετικής προτάσεως της ΠΟΜΕΝΣ.

Εξυπηρέτηση Προσωπικού - Οικονομία Κλίμακας - Πάταξη της Γραφειοκρατίας - Σωστότερος Έλεγχος.

Μηνύματα - επιδιώξεις της ΠΟΜΕΝΣ για τους όλους τους συναδέλφους μας, αλλά  και για την ίδια την Χώρα.

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι, ενημερωνόμαστε έγκαιρα και έγκυρα από την επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας μας. www.pomens.gr

Εγγραφόμαστε και δυναμώνουμε την φωνή μας.

Για Την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

{aridoc engine="google" width="700" height="800"}images/documents/pomens/2021/aprilios/28_04_2021/28_04_2021_101_.pdf{/aridoc}